5.3.12

"Työhuoneeni" leikkihuoneen nurkassa

Saimme mieheni kaverilta ilmaiseksi toimistopöydän. Suunnittelen laittavani kannen päälle jotain kivaa tapettia, jonka päälle lasin. Toimisikohan? Pöydän yläpuolelle tulee seinähylly(jä).

Lehtitelineet Prismasta 2,95€/kpl. Läpinäkyvien lisäksi oli harmaita, pinkkejä ja turkooseja. Turkoosit olis olleet ihanat, mutta niitä oli jäljellä vain yksi kappale.

Reino&Aino-laatikoissa ei suinkaan ole tohveleita, vaan laskuja sekä asiapapereita.

Pieni työhuoneeni maksoi siis lehtikoteloiden verran, alle 9€. Kaiken muun saimme ilmaiseksi tai olivat jo valmiina. Toimistotuoli on vielä ostoslistalla.

16 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää =) kotelot ja laatikot on hyviä pitämään järjestystä ja löytää hyvin tarvittavat jutskat ;) Itselle tarttis kans jotkut järjestelmä jutskat kehittää ;) Ei le tällä hetkellä kyllä parhaat mahdolliset =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on tässä vielä laittamista :) Nuo on ne laatikot mistä puhuin, aiemmin oli kukkaiset ja nyt nuo reinotossulaatikot ;)

   Poista
 2. Näyttäisipä meidänkin tietokonepöytä joskus samanlaiselta. :D Meillä tässä on vähän kaikenlaista sikin sokin ja sekaisin. Hei muuten, pieni vinkki, jos huolit. :) Tuota mustaa tekstiä on ainakin mun mielestä tosi vaikea lukea, ei meinaa erottua kunnolla harmaasta taustasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään et kaikki ylimääräinen on piilossa laatikoissa :) Kiitos mielipiteestä, vaihdoinkin heti värejä. Erottuuko nyt paremmin ja mitä olet nyt mieltä ulkoasusta? Ilman muuta saa ja pitääkin aina sanoa parannusehdotuksia!<3

   Poista
  2. Tosi hyvä tämä vaaleanpunainen tausta, silmä lepää tekstissä ja väreissä. Ihanan pölytöntä ja siistiä. Oih, huokaus. Minne ovat pölyrättini kadonneet :d

   Poista
  3. Hih, pölyt on pakko pitää kurissa ;-)

   Poista
 3. Kivalta näyttää toimistonurkkaus, mun työpöytä on kaikkea muuta kuin siisti tuohon pöytään verrattuna...
  Kuten Kotiäiti tuossa ylempänä kirjoittaa on mustasta tekstistä hankala saada selvää harmaalta pohjalta.

  Se on tämä ikänäkö varman kun alkaa vaivaamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä piilotan kaiken ylimääräisen laatikoihin, jotka ovat myöskin toimivia väliseinineen kaikkineen :) Kiitos mielipiteestä sullekin, toimiikos nykyinen ulkoasu paremmin?

   Poista
  2. Juu, tästä on helpompi lukea :)

   Mulla on ollut tulossa seinähyllyt tähän mun "työtilaan" kannattimet on jo olleet muutaman kuukauden, mutta ne hyllylevyt puuttuvat vielä. Ja nee laatikotkin puuttuu johon kaiken piilottaa...

   Poista
  3. Kiva! :) Juu pikkuhiljaa... Meilläkin olohuoneessa on seinähyllyt odotelleet paikoilleenlaittoa kohta vuoden verran ;)

   Poista
 4. Ihana nurkkaus ja tuo lamppu on niin kaunis. Pidätkö muuten vielä sitä blogia kotiäitinä napapiirillä? Huomasin, että myöhästyin siinä kun piti sähköpostia laitella, jos haluaa tunnukset. Vieläkö se onnistuu? T: Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laitatko mulle s-postia osoitteeseen st.brigitten@hotmail.com. Kerro vähän kuka olet niin lähetän sitten kutsun sinulle :)

   Poista
 5. Onko tuo toimistopöytä maalattu valkoiseksi vai oliko se tuollainen? Meillä on vastaavanlainen toimistopöytä koivun värisenä.

  Aino & Reino-laatikoita pitää muistaa joskus haalia kaupasta! Ne on niin hienoja... Itse tossuista en niin välitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tällainen! :)

   Mä kans en tykkää tossuista, onneks sain laatikot ilman tossuja :D

   Poista